Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ZODIA îţi spune cum să eviţi certurile de Sărbători

Saturday, 20 December 2014, 10:58 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Pentru a-l impaca pe nativul din zodia Berbecului, trebuie sa ii spui ca ai inteles ceea ce are de spus, si ca in ciuda faptului ca nu esti de acord cu el, vei incerca sa ii faci pe plac. Asigura-l ca este cel care controleaza situatia, chiar daca stii mai bine ca nu este asa. Se va calma atunci cand va crede ca are puterea de a influenta lucrurile in favoarea sa.

Taur

Un Taur suparat e greu de calmat, fiindca vede orice ofensa ca pe o provocare. Singura modalitate de a evita o cearta de indata ce l-ai provocat este sa “faci pe mortu’ in papusoi”. Spune-i ca are dreptate, ca a avut intotdeauna dreptate si ca ii vei lua parerea drept ideala de fiecare data. Pare ciudat, insa este singura modalitate de a evita declansarea unui conflict cu nativul din zodia Taurului.

Gemeni

Pur si simplu trebuie sa ii spui ca il respecti, dar ca aveti pareri diferite. Nativii din zodia Gemenilor raspund cel mai bine la cuvinte scrise, asa ca ii poti scrie o scrisoare sau un e-mail prin care sa iti explici punctul de vedere mai in amanunt, fiindca nu va avea rabdare sa te asculte pana la capat. Poti, de asemenea, sa vorbesti cu el la cina, eventual la restaurant, unde nu isi va permite sa paraseasca incinta, fiindca tine foarte mult la aparente.

Citeşte mai mult pe feminis.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE