Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vrei să afli cum face sex? Urmăreşte aceste 6 semne la prima întâlnire

Saturday, 30 August 2014, 23:59 Sursă: REALITATEA.NET

Este adevarat, expertul sexual, Tracey Cox, a dezvaluit ce trebuie sa urmaresti pentru a afla daca un barbat iti va oferi momente de neuitat in dormitor.

Iar toate aceste lucruri nu necesita decat putina atentie la detalii:

1. Cum vorbeste

Se pare ca o discutie cu un barbatul nu dezvaluie doar compatibilitatea ta cu el sau cateva dintre trasaturile sale de personalitate ci ii arata si modul in care face sex.

„Daca vorbeste monoton si isi schimba expresiile faciale o data pe ora atunci el este fara sare si piper. Lipsa de entuziam in public dezvaluie plictiseala din pat. In schimb persoana care iti arunca mainile in aer, care gesticuleaza cu miscare ample, este una plina de viata si pasiune. Daca se manifesta asa in afara dormitorului inchipuie-ti cum sunt in pat!”

2. Unde sta

„Locul in care alege sa stea cand iesiti este un alt indiciu important. Daca alege sa se aseze cu fata la tine si la perete si nu alege un loc in care sa observe tot ce se intampla in restaurant atunci esti in compania unui castigator.”

Daca un barbat alege sa stea intr-un loc in care te are doar pe tine in fata lui este un semn foarte bun cand este vorba despre predictia modului in care se va comporta in pat, iar motivul este evident.

„Cu cat se concentreaza asupra ta, cu atat vor trai mai intens momentul cand veti ramane singuri.”

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.
Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE