Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SOARTA lui Ralph, un căţel maidanez STROPIT cu ACID şi lăsat să moară. Noua sa familie e britanică

Wednesday, 19 February 2014, 22:38 Sursă: REALITATEA.NET

Imediat cum a fost găsit în decembrie de organizaţia britanică K-9 Angels, care se ocupă cu salvarea internaţională a câinilor şi adoptarea lor de familii engleze, câinele maidanez a avut nevoie de o operaţie urgentă.

Din cauza atacului cu acid, căţelul, care are doi ani, şi-a pierdut o ureche, un ochi şi are o adevărată gaură în dreptul omoplatului, în locul unde l-a atins acidul cu care a fost atacat în Bucureşti, scrie Daily Mail.

Pe site-ul K-9 Angels a fost postată o fotografie cu acesta şi, în scurt timp, o familie britanică şi-a dorit să îl adopte. "Toţi câinii drăgălaşi îşi găseau rapid familii care să îi adopte, dar nimeni nu îl vroia pe Ralph, pentru că era desfigurat în urma atacului cu acid. Mi-a fost milă de el", îşi aminteşte Ursula, care este noua proprietară a lui Ralph.

După adopţie, el a fost supus unei operaţii dure de 7 ore, în Marea Britanie.

"Povestea lui Ralph e tragică şi e minunat să ştii că ai produs o schimbare în viaţa unui animal care a fost tratat îngrozitor. Avem şi mult noroc: Ralph e un câine incredibil, foarte prietenos, calm, bine-crescut, liniştit şi iubeşte să fie în preajma oamenilor care îl iubesc", mai spune Ursula, care a mai salvat doi câini, o căţeluşă din Grecia şi un căţel din Manchester.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE