Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Singurul gest cu care îl seduci, în funcție de zodie

Monday, 05 October 2020, 09:19 Sursă: Realitatea.net

Se pare că femeile folosesc peste 50 de gesturi de seducție, printre care surâsuri evazive, țuguieri ale buzelor, atingeri ale părului sau gâtului, ridicări ale sprâncenelor.

La rândul lor, bărbații sunt vrăjiți de acest dans al seducției și simt că sunt plăcuți de o femeie, dar nu înțeleg toate gesturile și aluziile ei. Se cunoaște faptul că femeile sunt mult mai pricepute când vine vorba de limbajul trupului, așa că nu trebuie să te mire când bărbatul din fața ta nu înțelege precis ce îi sugerezi printr-un anumit gest.

Cel mai bine ar fi să cunoști gestul care îl seduce imediat, pentru a te asigura că l-ai prins în mrejele tale. Astrologia îți poate veni în ajutor, arătându-ți gesturile la care un bărbat este sensibil, în funcție de zodia sa.

Berbec

Bărbatul Berbec adoră să fie sedus, de aceea așteaptă să faci tu prima mișcare. Îi plac complimentele, să te arăți interesată de tot ce face și ce spune și să-i faci avansuri. Jocul prin păr îl atrage foarte tare; este convins că îi sugerezi faptul că ai vrea ca și el să facă acest lucru cu părul tău, într-un moment de intimitate. Citește continuarea

 


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE