Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Semnul zodiacal care se va îndrăgosti cel mai tare de tine și te va iubi cel mai mult în această viață

Tuesday, 13 October 2020, 10:54 Sursă: Realitatea.net

Nimeni nu poate explica de ce ne îndrăgostim până peste urechi de cineva, așa că, probabil, nu vei ști niciodată cu certitudine ce anume l-a determinat pe un anumit pretendent să te declare sufletul său pereche.

Mai mult decât atât, s-ar putea ca tu nici măcar să nu împărtășești sentimentele sale. Bineînțeles, ideal ar fi ca și tu să te îndrăgostești de persoana care te iubește cel mai mult în această viață. În felul acesta, ai garanția că pasiunea dintre voi va dura veșnic. 

Berbec

Semnul care îți va dărui toată dragostea sa este cel al Leului. Vă potriviți perfect: amândoi sunteți zodii de foc, pasionale și autentice în sentimente, gata să meragă până în pânzele albe pentru dragostea lor. Dacă un bărbat Leu se va îndrăgosti de tine, poți fi sigură că n-o să te părăsească niciodată. Mai mult decât atât, va fi gata să sacrifice orice pentru tine, chiar și ambițiile lui, dacă îi ceri asta. 

Taur

Poate nu te aștepți, dar bărbatul care se va îndrăgosti de tine pe viață este un Scorpion. Sunteți semne foarte diferite: tu ești un semn de pământ, care iubești confortul și luxul; el este un semn de apă, ascuns și dornic de putere. Dar amândoi împărtășiți o senzualitate ieșită din comun și sunteți dedicați total iubirii voastre atunci când vă îndrăgostiți. Dacă vei cuceri inima unui bărbat Scorpion, poți fi sigură că nu-ți va mai da niciodată drumul. Citește continuarea


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE