Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Semne că te iubește în secret, în funcție de zodie

Friday, 26 June 2020, 10:24 Sursă: Realitatea.net

Care este motivul acestei diversități de semnale de dragoste în rândul bărbaților? Fiecare semn din zodiac are propriul mod de a-și exprima atracția și dorința. Dacă știi semnalele subtile ale zodiei, îți vei da seama dacă un bărbat este interesat de tine, chiar dacă nu ți-o spune fățis.

Berbec

Berbecul nu este cunoscut pentru subtilitatea sa. Dacă un bărbat din Berbec te place, îți vei da seama imediat, pentru că greu își poate stăpâni sentimentele și temperatura emoțională dintre voi crește vertiginos. Dacă Berbecul este un prieten sau un coleg de serviciu, îți va arăta interesul său cu perseverență, găsind orice scuză ca să se oprească lângă biroul tău cât mai des sau încercând să stea cât mai aproape de tine când ieșiți în grup. 

Va face orice ca să-ți atragă atenția asupra lui, un exemplu fiind că va încerca să-și afirme competitivitatea asupra oricărui alt bărbat. Dacă altcineva este interesat de tine, Berbecul îl va mătura din fața ta. Nu-ți va da prea mult timp să te gândești dacă te place sau nu, pentru că este dispus să te ia pe sus, când te gândești mai puțin. Citește continuarea.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE