Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a lăudat pe Internet că și-a înșelat soția. Reacția neașteptată a femeii l-a lăsat fără cuvinte

Monday, 07 December 2015, 15:36 Sursă: REALITATEA.NET

Totul s-a întâmplat când Jason Hewlett, un comedian din Utah, Statele Unite, se afla la cumpărături. A văzut o femeie extraordinar de frumoasă, iar ceea ce s-a întâmplat apoi l-a uimit chiar și pe el.

Dar ce uimează explică motivul pentru care soția lui a fost foarte fericită atunci când a citit totul: „Și într-o fracțiune de secundă am realizat că este soția mea! Știți, era pur și simplu scos din context să-mi văd soția la același magazin, la aceeași coadă, trăindu-și viața și neștiind că ar putea fi în același loc, în același timp, cu o mașină diferită. Era o persoană între noi, așa că doar am privit-o pe drăguța mea iubire, am încercat să-i dau mesaje...”

„În primul rând, am fost uimit de cât de minunat de frumoasă este, din nou. Cred că o văd des, dar azi, neștiind că este ea la magazin, am văzut-o cu alți ochi și pur și simplu nu mi-a venit să cred că am șansa să fiu bărbatul ei. M-a făcut să roșesc, dar nimeni nu putea vedea asta sub barba mea de noiembrie”, a continuat bărbatul.

Mai mult, acesta este mândru de faptul că femeia nu l-a observat: „În al doilea rând, m-a uimit că nu m-a observat deloc. Acesta este atât un lucru bun, cât și unul rău. Bun, în sensul că nu i se «plimbă» privirea. Bun în sensul că nu l-a văzut pe tipul ciudat cu barba prea crescută pe fața lui uitându-se insistent la ea”.

Declarația de dragoste a lui Jason Hewlett nu s-a oprit aici. „În al treilea rând, am fost în cele din urmă atât de satisfăcut să o văd atât de încrezătoare în această zi, ca persoana independentă, capabilă, umilă, distractivă, dulce, bună, minuată care este. Apoi și-a luat lucrurile și a ieșit pe ușă. Nu am zis nimic, nu am atenționat-o, doar am privit-o plecând, admirativ, știind că este soția mea și că iubesc totul la această femeie”, a încheiat el.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE