Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a dus la casă să achite cumpărăturile, dar a plecat plângând. Ce i-a spus casierul

Monday, 07 December 2015, 19:28 Sursă: REALITATEA.NET

Paige Yore se afla la cumpărături când a fost martoră la un incident cutremurător. În timp ce se afla la coadă la casă, pentru a-şi plăti produsele, tânăra a remarcat uluită atitudinea extrem de agresivă a unei cliente faţă de un casier.

"Casierul era un băiat foarte tânăr, cred că nu avea mai mult de 16 ani. Se descurca foarte greu: nu îşi amintea codurile de la casa de marcat, nu era atent, ofta continuu. Şi m-am întrebat: 'Oare ce s-o fi întâmplat cu el? Ce o fi păţit de dimineaţă de are o zi atât de proastă?'", a povestit Paige.

"Apoi, femeia care se afla la coadă în faţa mea a început să ţipe la el: 'eşti groaznic, nu te pricepi deloc la relaţia cu clienţii! Nu înţeleg cum naiba ai fost angajat aici?!' Era foarte nepoliticoasă cu băiatul. (...) I-am spus până la urmă să-l lase în pace, fiindcă e clar că a păţit ceva, are o zi foarte grea. Şi în momentul acela, băiatul a făcut un pas în spate şi a început pur şi simplu să plângă", a adăugat ea.

Ce avea să afle în clipa următoare a impresionat-o profund pe americancă.

"Băiatul a venit pur şi simplu şi m-a îmbrăţişat. L-am îmbrăţişat şi eu, deşi mi se părea puţin ciudat ce se întâmplă, dar el plângea foarte tare. I-am spus 'E ok, linişteşte-te. Cu toţii avem şi zile proaste'. Iar el mi-a răspuns: 'Nu, nu înţelegeţi. Doamnă, mama mea s-a sinucis în dimineaţa asta, iar eu trebuie să muncesc pentru a plăti chiria. Trebuie să plătesc toate facturile. Şi nu mai am mamă. Iar femeia asta tot urla la mine...'", a povestit Paige cu lacrimi în ochi.

În finalul clipului, americanca a mărturisit că i-a oferit casierului toţi banii pe care îi avea în geantă în clipa respectivă şi a făcut apel la internauţi să fie îngăduitori cu cei din jur.

"Cu toţii trecem prin diverse experienţe dure în viaţă. Unele zile pot fi cu adevărat groaznice. Dar trebuie să fim recunoscători că suntem în viaţă. Tratează-i pe cei din jur aşa cum ţi-ai dori să fii tratat şi tu. Nu intra cu bocancii în viaţa cuiva, pentru că nu ştii prin ce trece".

 

My Friday experience..... This will hit home.... You never know who's fighting what battle. Watch what you say.....

Posted by Paige Yore on Friday, December 4, 2015
Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE