Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul pentru care aceasta femeie face sex doar cu bărbaţi însuraţi. Care e explicaţia ei

Friday, 08 April 2016, 12:57 Sursă: REALITATEA.NET

Jenny Hendle are 36 de ani, a fost căsătorită de două ori şi are doi copii. După ce ambele sale căsnicii s-au destrămat, femeia a luat o decizie bizară: în viitor să aibă relaţii doar cu bărbaţi însuraţi.

Motivul? "Cred că nu există niciun bărbat loial şi sincer. Nu mă interesează să mă întâlesc cu bărbaţi singuri, care îmi vor promite luna de pe cer, iar apoi mă vor înşela", a explicat ea pentru The Sun.

"Când mă întâlnesc cu un bărbat căsătorit, nu există pretenţii legate de dragoste sau angajamente pe termen lung. Ştiu că la finele zile va merge acasă, la soţia lui, iar eu sunt fericită că voi merge acasă singură, fără alte implicaţii. Relaţiile mele cu bărbaţii însuraţi nu se complică. Asta îmi place cel mai mult", a adăugat ea.

Aşa se face că, de la ultimul divorţ, în anul 2011, şi până acum, Jenny a avut numai puţin de nouă parteneri, cu toţii căsătoriţi.

"Am realizat că este în natura bărbaţilor să se poarte astfel şi cred cu tărie că nu există bărbaţi fideli. Nu urăsc bărbaţii. Pur şi simplu cred că bărbaţii nu sunt făcuţi să fie cu o singură femeie", a mai spus Jenny.

Totuşi, femeia susţine că ea este fidelă şi că nu a fost niciodată cu mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE