Mireasa s-a ras în cap chiar în noaptea nunţii. Motivul gestului ei e copleşitor

Monday, 18 April 2016, 14:22 Sursă: REALITATEA.NET

Joan şi Craig Lyons se cunosc de 27 de ani, dar abia recent au decis să-şi unească destinele. Căsătoria lor a fost însă umbrită de o veste sumbră: bărbatul în vârstă de 44 de ani a aflat că suferă de cancer pancreatic în faza terminală. Din acest motiv, în noaptea nunţii, Joan a decis să-i aducă un tribut emoţionant soţului ei şi, în faţa tuturor invitaţilor, s-a ras în cap, scrie The Mirror.

"A fost foarte emoţionant. Toată lumea i-a spus lui Joan că nu trebuie să facă asta dacă nu vrea, dar a insistat să o facă", a povestit Kimberley Struth, fotograful care s-a ocupat de nunta celor doi.

"Am crezut că va fi o zi tristă, dar a fost minunat şi nu a fost deloca aşa cum m-aş fi aşteptat. Au fost multe lacrimi, dar, de asemenea, a fost un eveniment fericit şi toată lumea a avut o energie pozitivă - după ce s-a ras în cap am fost cu toţii surprinşi pentru că îi stătea chiar bine. Era foarte frumoasă", a adăugat ea.

Potrivit sursei citate, petrecerea de nuntă a lui Joan şi Craig a fost şi un eveniment de strângere de fonduri pentru o asociaţie ce vine în sprijinul bolnavilor de cancer.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE