Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mila Kunis şi Ashton Kutcher se căsătoresc

Tuesday, 25 March 2014, 18:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Cei doi intenţionează să se căsătorească la Los Angeles, în luna aprilie. Vor doar să îşi oficializeze relaţia, aşa că se mulţumesc cu starea civilă. Mila, mai ales, îşi doreşte un eveniment discret, alături de familie, urmat de un grătar în grădină după aceea", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Deşi cuplul doreşte o nuntă discretă, Ashton Kutcher intenţionează să sărbătorească evenimentul cu o petrecere mai mare, la sfârşitul anului, scrie Mediafax.ro.

"Ashton doreşte o petrecere mai mare pentru toţi prietenii, ce va avea loc la sfârşitul anului, în sudul Franţei, cu care Mila este de acord, în funcţie de cum se vor descurca cu venirea pe lume a copilului", a precizat aceeaşi sursă.

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Popularitatea actriţei Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" şi "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE