MESAJE DE 1 MARTIE. SMS-uri şi mesaje, felicitări pe care le poţi trimite de Mărţişor

Saturday, 01 March 2014, 09:12, Sursă: REALITATEA.NET

MESAJE 1 MARTIE. Prima zi a primăverii a venit. A venit, prin urmare, şi momentul de a transmite MESAJE DE 1 MARTIE. Ai trimis deja o FELICITARE DE 1 MARTIE?. Dacă nu, descoperă aici câteva urări pe care le poţi trimite de MĂRŢIŞOR.

Adaugă părerea ta

MESAJE 1 MARTIE. Dacă nu ai transmis deja un mesaj în prima zi de primăvară, ei bine, poate că a venit timpul să o faci. NU ai putut să o faci în persoană? Nu-i nimic, încearcă nu un mesaj, un SMS, o felicitare.

Firul alb e sănătate iar cel roşu, posperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.

MESAJE 1 MARTIE. Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!

MESAJE 1 MARTIE. Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti!

MESAJE 1 MARTIE. O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

MESAJE 1 MARTIE. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

MESAJE 1 MARTIE. Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări

MESAJE 1 MARTIE. Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

 


MESAJE 1 MARTIE. Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara.

MESAJE 1 MARTIE. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

MESAJE 1 MARTIE. De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

MESAJE 1 MARTIE. Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

MESAJE 1 MARTIE. Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!


 MESAJE 1 MARTIE. Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... inchide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat?

MESAJE 1 MARTIE. Un mărţişor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

MESAJE 1 MARTIE.  Primăvara să îţi aducă un mărţisor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

MESAJE 1 MARTIE. Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.

MESAJE 1 MARTIE: SURPRINDE-ŢI IUBITA cu o urare de mărţişor

  - Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!


- De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

- Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

- Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!

- Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... inchide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat?- Un mărţişor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

- Primăvara să îţi aducă un mărţisor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

- Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.

MESAJE DE 1 MARTIE. Trimite un SMS celor dragi

MESAJE DE 1 MARTIE

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Toate florile din lume pentru primavara mea!

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara...

1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete...

FELICITĂRI 1 MARTIE. Mărţişorul - micul obiect prins într-un şnur alb-roşu - este un simbol al renaşterii naturii, odată cu venirea primăverii, şi al speranţei, fiind dăruit celor dragi pentru a le aduce noroc.

În general, femeile şi fetele primesc mărţişoare şi le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primăverii. În Moldova însă, obiceiul este ca fetele să dăruiască mărţişoare băieţilor. Împreună cu mărţişorul se oferă adesea şi flori timpurii de primăvară, cea mai reprezentativă fiind ghiocelul.

Suprinde-i pe cei dragi cu o urare de început de primăvară!

MESAJE DE 1 MARTIE:

O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări

Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

MESAJE DE 1 MARTIE

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Toate florile din lume pentru primavara mea!

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara...

1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete...

 

MESAJE, URARI, SMS DE 1 MARTIE

 

  • Iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc… E PRIMAVARA!!!!!

Firul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.

 • De Martisor, cel mai frumos cadou care il poti trimite pe telefonul mobil este un sms. Eu v-am pregatit cateva sms-uri de Martisor, ca sa le trimiteti la persoanele dragi sa le faceti ziua de primavara mai frumoasa si mai dulce. Pe site mai sunt si sms-uri de 1 Martie si sms-uri de 8 Martie.
 • Odata cu apropierea Martisorului, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.
 • Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.
 • A sosit primavara, si o data cu ea soseste si viata, care a stat ascunsa pe timpul acestei ierni grele. Iti doresc sa fii plina de viata asa cum este mediul inconjurator. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubesti cu adevarat!

 • 1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Iti doresc o primavara fericita, razele caldute ale soarelui sa te mangaie cu fericire si iubire… Sufletul meu de cand te-am cunoscut este ca o zi insoria de primavara… Te iubesc!
 • O data cu venirea zilei de 1 Martie si a primaverii iti doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata ta.
 • Cu dragoste, un martisor virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de martisor!
 • Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou!
 • Pentru tine un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!
 • La multi ani de martisor!Toate florile din lume pentru primavara mea!
 • Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!
 • An de an sarbatoarea de 1 Martie, ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele.
 • Noi iti dorim o primavara frumoasa Cu soare -n suflet si in casa Cu multa ,multa sanatate , succese mari sa ai in toate, Si mult noroc si bucurie In casa ta mereu sa fie. La multi Ani!
 • Am trimis la tine, in zbor Un mesaj de martisor Sanatate, fericire La Multi Ani si numai bine!
 • Am trimis la tine,in zbor.Un mesaj de martisor.Sanatate,fericire.La Multi Ani si numai bine.Cu dragoste a te surioara care te iubeste foarte mult,mult de tot.
 • ”Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!”
 • Am cautat neacetat O inima sa tzi-o ofer, in dar. Insa oricat as cauta, Stiu ca nu pot gasi O inima de aur ca a ta. La multi ani!!!
 • Sa-ti fie micul Martisor Prilej de bucurie Acum, cand florile zapezii pier, Si primavara iar invie!! La multi ani de 1 Martie si o primavara de vis
 • Pentru ca iubesti asa cum iubesti La fiecare zambet la tau ma topesc copilareste Si stiu ca tu esti raza de soare ce ma infloreste Inchid ochii si simt ca dragostea ta Echilibreaza, intregeste, implineste fiecare traire a mea! LA MULTI ANI!1 MARTIE
 • Cosarul, ce-ti va iesi-n cale Si ghiocelul, cu dalbele-i petale Sa iti aduca o primavara fericita, De toti cei dragi, sa fii, mereu, iubita !
 • De 1 martie , zapada s-a topit. Iar noi ghiocelul l-am zarit. Si voua vi-l oferim. Si sanatate va dorim . Cu drag, ...
 • Ghiocel, gingasa floare, Pe a diminetii boare, Zboara-n graba si vesteste PRIMAVARA, ce soseste !
 • Primavara este anotimpul renasterii ,al invierii la viata, va doresc sa aveti o primavara minunata, plina de dragoste si realizarii
 •  Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana/colega deosebita! 
 •  De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! 
 •  In prag de Primavara, Martisorul sa alunge spiritele rele si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta. 
 •  Fiecare dintre noi asteptam sa se intample ceva frumos in viata noastra. Fiecare dintre noi asteptam primavara. 
 •  In aceasta dimineata soarele a batut in geam mai insistent. Ai deschis fereastra si ai lasat primavara sa intre in casa... 
 •  e 1 Martie,... bucura-te! 
 •  Pe poiana amortita Soarele vaslea usor, Si din iarba vestejita A iesit un martisor! 
 •  Am trimis la tine, in zbor Un mesaj de martisor Sanatate, fericire La Multi Ani si numai bine! 
 •  Un fir rosu, altul alb Anotimpuri se despart Primavara iarasi vine De la mine, numai bine! 
 •  Un fulg de nea ratacitor, Vazand ca primavara vine Ti-aduce-n zborul sau usor, Un martisor! 
 •  Ghiocel de primavara Tu aduci cu tine soare, Zambete, copilarie Si dulci soapte sclipitoare! 
 •  Firul alb e sanatate, Cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, Formeaza o cununa de succes si voie buna. 
 •  Firul rosu si cel alb, Impletit cu gingasie, Vrea sa lege si mai mult, A noastra prietenie. 
 •  Martie cel calator Iti trimite-un martisor. Nu e lucru de valoare Dar atentia e mare! 
 •  Lumina, viata si mult dor Sa primiti de martisor! 
 •  Printre flori si albinute Ingerasii se strecoara Sa-ti aduca in manute, Martisor de primavara!

- See more at: http://tisport.blogspot.ro/2010/02/sms-uri-urari-mesaje-de-1-martie.html#.dpuf

MESAJE DE 1 MARTIE

Martisorul

Mesaje si urari de Martie
Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou!
 

Rosu si alb!

Mesaje si urari de Martie
O primavara frumoasa in rosu si alb si dragoste sincera!
 

Pentru tine

Mesaje si urari de Martie
Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!
 

La multi ani de martisor!

Mesaje si urari de Martie
Toate florile din lume pentru primavara mea!
 

Cu dragoste

Mesaje si urari de Martie
Un martisor virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de martisor!
 

Martisor cu drag si dor!

Mesaje si urari de Martie
Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.
 

Tu

Mesaje si urari de Martie
Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara...
 

Optimism primavaratic

Mesaje si urari de Martie
1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete...
 

Gand de primavara

Mesaje si urari de Martie
Iti trimit prin martisor intreaga primavara cu toate culorile ei vii si datatoare de viata.
 

Soapte

Mesaje si urari de Martie
De sub zapada a rasarit un ghiocel, mi-a soptit ceva la ureche: "A sosit primavara!".
 

Dor de...

Mesaje si urari de Martie
Mi-e dor de casa, de mama, de prieteni, de nebuniile de alta data, mi-e dor de primavara!
 

Asteptari

Mesaje si urari de Martie
Fiecare dintre noi asteptam sa se intample ceva frumos in viata noastra, fiecare dintre noi asteptam primavara.
 

E 1 Martie!

Mesaje si urari de Martie
In aceasta dimineata soarele a batut in geam mai insistent. Ai deschis si ai lasat primavara sa intre in casa - e 1 Martie!.
 

A venit primavara!

Mesaje si urari de Martie
Cu aceasta urare aduc primavara in sufletul tau: deschide-ti inima, fa loc clipelor frumoase!
 

O primavara de neuitat!

Mesaje si urari de Martie
Fie ca 1 martie sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste!
 

La multi ani!

Mesaje si urari de Martie
Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 martie!
 

Urare de primavara!

Mesaje si urari de Martie
Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.
 

pentru tine

Mesaje si urari de Martie
un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile !
 

fii tu primavara mea !

Mesaje si urari de Martie
un martisor virtual 100% veritabil !
 

Primavara Romanilor

Mesaje si urari de Martie
Fie ca Dumnezeu sa ocroteasca Romania si pe romani, sa le dea fiecaruia ce au nevoie, sa ne ajute sa fim mai iubitori, mai iertatori, mai indragostiti, mai harnici, mai destepti, mai inventivi, mai credinciosi, mai toleranti
 

EU

Mesaje si urari de Martie
Si daca imi apar ghiocei la tample, si daca inca inima mea bate cu aceeasi intesitate, inseamna ca inca ma bucur de primavara
 

1martie

Mesaje si urari de Martie
Parfum suav de ghiocei, purtand o primavara-n ei, un soare cald si luminos, sa porti in piept...te rog frumos...
 

pentru tine,

Mesaje si urari de Martie
Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou
 

1 MARTIE FERICIT

Mesaje si urari de Martie
1 Martie sa-ti aduca numai bucurii, sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor
 

1 martie

Mesaje si urari de Martie
Primele raze de soare ale primaverii ne duc cu gandul la dragoste, speranta si noroc, fie ca aceasta primavara sa fie un nou inceput pentru fiecare1 MARTIE este o sărbătoare românească a primăverii. În prima zi din lună, ne bucurăm de revenirea la viaţă a naturii dăruind flori şi mărţişoare. Dar care este povestea acestui simbol-mărţişorul?

MESAJE DE 1 MARTIE. Se spune că odată, Soarele a coborât pe Pământ, într-un sat, la horă, luând chipul unui fecior. Un zmeu l-a pândit şi l-a răpit, închizându-l într-o temniţă. Lumea s-a întristat, păsările nu mai cântau, izvoarele nu mai curgeau, iar copiii nu mai râdeau. Nimeni nu îndrăznea să-l înfrunte pe zmeu. Dar într-o zi, un tânăr voinic s-a hotărât să salveze soarele. Atunci, mai mulţi pământeni au hotărât să-l conducă pe tânăr şi, astfel, i-au dat din puterile lor ca să-l ajute să-l învingă pe zmeu. Drumul tânărului a durat 3 anotimpuri: vara, toamna şi iarna.

MESAJE DE 1 MARTIE. Zile întregi s-au înfruntat voinicul şi zmeul, până când zmeul a fost doborât. Slăbit de puteri şi rănit, tânărul eliberă Soarele. Acesta se ridică pe cer înveselind şi bucurând lumea. A reînviat natura, oamenii s-au bucurat, dar viteazul n-a ajuns să vadă primăvara. Sângele din răni i s-a scurs în zăpadă. Pe când acesta se stingea, răsăreau flori albe, ghioceii, vestitorii primăverii. De atunci, tinerii împletesc doi ciucuraşi: unul alb şi unul roşu. Ei le oferă fetelor pe care le iubesc sau celor apropiaţi. Roşul înseamnă dragoste pentru tot ce este frumos, amintind de culoarea sângelui voinicului. Albul simbolizează sănătatea şi puritatea ghiocelului, prima floare a primăverii.

MESAJE DE 1 MARTIE Monedă din aur sau argint

Iniţial, mărţişorul era o monedă din aur sau din argint, la care se ataşa o sfoară făcută din doua fire răsucite (unul roşu şi altul alb). Mai mult, există credinţa, conform căreia, această amuletă aduce noroc şi fericire. Fetele îl purtau timp de douăsprezece zile la gât, după care-l prindeau în păr şi-l ţineau astfel până ce înflorea primul pom (de obicei, până la sfârşitul lunii martie). Dupa aceea, cu şnurul legau o creangă a pomului, iar cu banul respectiv îşi cumpărau caş, pentru ca tot anul să le fie faţa frumoasă şi albă.

MESAJE DE 1 MARTIE Alb şi roşu

În zilele noastre, de 1 Martie, femeile primesc mărţişoare, legate cu un şnur alb-roşu, ca simboluri aducătoare de noroc şi bunăstare. Roşul este considerat culoarea primăverii, iar albul culoarea iernii. Se asociază, de obicei, flori timpurii de primăvară.

Alte articole din: Ultimele Stiri