Luna în Rac aduce schimbări majore în viața zodiilor

Friday, 15 November 2019, 10:04 Sursă: Realitatea.NET

Sentimentele profunde și imaginația debordantă vor caracteriza majoritatea zodiilor, dar câteva dintre ele se vor bucura și de afecțiune, căldură și intimitate, descoperind ce înseamnă iubirea adevărată.

Adaugă părerea ta

Berbecul are emoții intense

Weekendul va aduce o revărsare de emoții asupra Berbecului, care se bucură ca un copil de tot ce întâlnește în cale. Va pleca într-o excursie neplanificată și va face totul cu spontaneitate și deschidere, trăind viața din plin. Drumul său va fi și o adevărată călătorie în numele iubirii: sentimentele față de partener se vor reaprinde sau va întâlni o persoană cu totul specială, căreia îi va dărui inima sa.

Taurul se relaxează și se simte protejat

Pentru Taur, Luna în Rac este ocrotitoare și înlătură orice provocare din calea sa. Emoțiile Taurului vor fi blânde și tandrețea îl va însoți la orice pas în perioada care urmează. Partenerul îi va îndeplini toate dorințele și îl va răsfăța pe parcursul întregului weekend. Racii vor petrece două zile senine alături de familie și vor simți din nou că adevărata iubire înseamnă, în primul rând, încrederea în cel de lângă tine.

 

Gemenii au chef de distracție

Pentru Gemeni, urmează un weekend de pomină alături de prieteni sau cu familia extinsă. Fie că vor pregăti o întâlnire de grup la ei acasă, fie că vor fi invitați la un eveniment, Gemenii nu se dau înapoi de la distracție. De altfel, sunt momente bine-venite, pentru că Gemenii trec printr-o perioadă destul de stresantă și au nevoie să se reîmprospăteze și să uite de griji. Așa că vor abandona gândurile legate de responsabilități și vor face tot posibilul pentru a atrage doar emoții pozitive.

Racul trăiește o poveste de iubire

Este adevărat că o poveste de iubire are nevoie de mai mult timp, dar Racul se află de ceva vreme în dispoziție „de îndrăgostire”. De aceea, Luna aduce doar scânteia de pasiune ce mai lipsea pentru a se declanșa cea mai frumoasă aventură romantică. Racul va întâlni o persoană fascinantă și va trăi emoții pe care nu le-a mai simțit până acum și care îl vor face să uite de obligații și de opreliști. Pentru nativii care își prețuiesc relațiile actuale, Luna va aduce o revigorare a sentimentelor, astfel că în weekend vor trăi o a doua lună de miere.

Mai multe pe Divahair.ro.

Alte articole din: Ultimele Stiri