Ți-e frică de Facebook? Uite așa descarci toate pozele pe care le-ai pus vreodată pe rețea!

Monday, 06 May 2019, 23:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pentru fiecare poză de pe Facebook, când o deschizi, există opțiune de descărcare. Prin intermediul acelei funcții, un simplu click este suficient pentru a descărca o imagine care te încântă sau pe care nu o mai ai în telefon sau pe computer.

Ce faci însă dacă vrei să renunți la contul de Facebook și ți-ai dori să nu pierzi nici o fotografie pe care ai postat-o în ultimii 10 ani?

Dacă urmezi câțiva pași simpli, vei învăța imediat cum îți descarci toate fotografiile postate pe Facebook dintr-un foc.

Cum descarci toate pozele de pe Facebook?

Având în vedere volumul de informații de care discutăm, ar fi bine să inițiezi acest proces de pe un laptop sau desktop cu un pic de spațiu liber. Accesează facebook.com/settings și, dacă nu ești deja autentificat, tastează-ți numele de utilizator și parola aferentă contului.

În partea de jos a ecranului, sub opțiunile din prim plan, vei găsi mesajul Descarcă o copie a datelor tale de pe Facebook. Apasă pe Descarcă.

Dai click pe Pornește arhivarea - în engleză, textul este Start My Archive. Îți mai cere parola și ești gata de descărcat. Primești o notificare pe mail când e totul gata.

Când primești mailul, apasă pe linkul de la capătul acelui mesaj și optează pentru Download. Dacă ai postat foarte mult pe Facebook, nu este exclus ca respectiva arhivă să fie imensă. La final, dezarhivează fișierul ZIP proaspăt descărcat de pe internet și intră la Photos. Acolo îți vei găsi toate imaginile.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri