Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop MAI. Noroc la bani pentru două zodii. Din ce dau, primesc însutit!

Friday, 01 May 2020, 08:36 Sursă: Realitatea.net

Berbec 

Luna mai vine cu vești excelente pentru tine în ceea ce privește dragostea. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, ai șansa de a retrăi clipe frumoase și pline de emoție alături de partenerul de viață. Dacă ești singură, optimismul ș încrederea de sine te fac să fii mai atractivă în ochii bărbaților din jur. Îi poți juca pe degete!

Chiar dacă începutul lunii începe timid, pe parcurs îți vei recupera energia și vei fi mult mai activă la locul de muncă. Vei reuși să lucrezi productiv, fără să resimți oboseala. Poți atinge numeroase obiective. Astrele te sfătuiesc să nu exagerezi cu cheltuielile, cu investițiile imobiliare și să nu crezi în toți cei care îți oferă lucruri grozave și care îți fac mari promisiuni. Cu banii stai bine atât timp cât ești dispusă să faci unele sacrificii în acest sens.  

Taur

Începutul acestei luni va fi unul bun pentru tine în ceea ce privește dragostea. Dar, pe măsură ce zilele trec, e nevoie să de eforturi pentru ca lucrurile să funcționeze în relația de cuplu. Dacă știi cum să abordezi subiectele delicate, viața ta sentimentală ar putea fi în continuare senină, calmă și plină de satisfacții.

Vei da randament la locul de muncă luna aceasta și asta doar datorită optimismulul și stimei de sine de care dai dovadă. În această perioadă este necesar să fii foarte atentă la deciziile profesionale pe care le iei, pentru că riscul de a greși este destul de mare. Cu banii stai excelent. Vei câștiga bani cu ușurință, deoarece intuiția ta în afaceri este de neînvins. Oportunitățile vor veni la tine fără să depui eforturi. Citește continuarea


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE