Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Ce îşi doresc băieţii la prima întâlnire, în funcţie de zodia lor

Saturday, 12 April 2014, 09:30 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Deşi ar vrea să sară direct pe tine de la prima întâlnire, bărbatul din această zodie se chinuie să fie galant. Pare cuminte şi rezervat, dar în mintea lui curg diverse scenarii care mai de care mai îndrăzneţe. Va vrea totuşi să vă vedeţi într-un cadru în care te poate atinge cât mai mult, cum ar fi în club, pe ringul de dans.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurul este sincer, aşa că prima întâlnire vrea să fie un pas înainte pentru eventuala relaţie. Nu speră să facă sex, ci din contră, vrea o seară romantică într-un restaurant atent ales. Este un tip foarte elegant şi îngrijit, aşa că aşteaptă acelaşi lucru şi din partea ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni încearcă să te cunoască cât mai bine încă de la prima întâlnire, şi vrea mai mult să vorbească decât să treacă la acţiune. Dacă întrece măsura şi este mai îndrăzneţ decât ar trebui, atunci e clar că nu are intenţii serioase.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Racul îşi doreşte ca prima lui întâlnire cu tine să fie una prietenoasă, căci dacă aţi ajuns să vă întâlniţi înseamnă că trebuie să vă simpatizaţi. Trebuie să vorbiţi mult şi să nu aveţi momente lungi de tăcere, aşa că găseşte subiecte, fie ele şi intime.

 

Citește articolul integral pe Eva.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE