Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 26 octombrie. Zi plină de tensiuni! Când credeai că nimic rău nu se mai poate întâmpla... 

Sunday, 25 October 2020, 16:06 Sursă: realitatea.net

Berbec

Ai foarte mult de alergat astăzi, așa că ar fi bine să nu pierzi timpul. Trebuie să termini totul la birou înainte de sfârșitul programului.

Taur

Ești curtat insistent de cineva care vrea să-ți ceară o favoare. Deși nu ai timp de pierdut cu așa ceva, n-ar strica să-i întinzi o mână de ajutor.

Gemeni

Ai câteva zile mai grele și trebuie să le depășești. Chiar dacă nu-ți este ușor, încearcă să depui mai mult efort în tot ceea ce faci.

Rac

Ești cam agitat și fără răbdare, toată ziua. După-amiază, persoana iubită te așteaptă la o discuție mai serioasă. 

Leu

Fii cu ochii-n patru astăzi! Ești gata-gata să cazi în capcana cuiva care intenționează să te păcălească. 

Fecioară

Lași lucrurile făcute doar pe jumatate acasă pentru că ești în criză de timp. Ar fi bine să te miști mai repede dacă nu vrei să intri în încurcătură.

Balanță

Telefoanele sună nebunește, nu apuci să răspunzi la mail-uri, te cheamă șeful la o discuție... Nu dispera, în câteva ore scapi!

Scorpion

Te vezi prins la mijloc. Familia te vrea acasă devreme, șeful te solicită în noi proiecte, tu ai vrea să le faci pe amândouă.

Săgetător

Deși pari relaxat, nu ești! Lipsa interesului de care ai dat dovadă față de un proiect la job te costă. 

Capricorn

Ar putea fi una dintre cele mai bune zile din ultima perioadă pentru tine. Asta pentru că vei avea ocazia sa faci numai ce-ți place.

Vărsător

O activitate de la birou îți ocupă cam mult timp și riști să pui în pericol planurile făcute pentru seară alături de partenerul de viață.

Pești

Vestea primită de dimineață te va preocupa până spre seară. E vorba de o problemă căreia trebuie să-i găsești repede soluția.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE