Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Google a făcut anunțul! Nu te speria când o să vezi asta pe calculatorul tău

Thursday, 25 April 2019, 12:14 Sursă: REALITATEA.NET

Modul întunecat pentru tot felul de produse digitale ajută mult utilizatorii care muncesc noaptea. Astfel, oboseala resimțită nu mai e la fel de mare și lumina nu mai e așa deranjantă. Acum, Google face același lucru cu Chrome.

Despre noua opțiune se vorbește de ceva timp. Asta deși există teme care facilitează schimbarea cromaticii în browser. Dar un mod nativ întunecat ajută mai mulți oameni și navigarea pe net e mai facilă.

Recent, Google Chrome a fost actualizat la cea mai nouă versiune, care include și modul întunecat. Din păcate, probabil că nu este gata în proporție de 100% și acesta e și motivul pentru care nu o poți activa din vreun meniu.

Cum activezi modul întunecat pe Google Chrome

Dacă vrei să ai o temă întunecată în Chrome activă în mod nativ, nu trebuie decât să modifici ceva la scurtătura de pe desktop. Aceasta e folosită ca să pornești, de regulă, browserul.

Dă click dreapta pe scurtătură și optează pentru Properties, ultima opțiune din partea de jos.

În câmpul Target din partea de sus a ferestrei, după chrome.exe", pune un spațiu și, fără ghilimele, adaugă „–force-dark-mode". Apasă pe Apply în dreapta jos și confirmă modificările cu un click pe Ok.

Deși s-ar putea să-ți placă foarte mult acest mod și să-ți dorești să-l folosești în permanență, în orice moment poți reveni la versiunea standard de Chrome.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE