Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gina Pistol, declarații despre relația cu Smiley: ”Mă văd mamă!”

Friday, 08 February 2019, 17:40 Sursă: REALITATEA.NET

Gina Pistol și Smiley își țin relația ascunsă și sunt extrem de zgârciți atunci când sunt întrebați unul de celălalt. Până acum, cel care a vorbit cel mai mult despre relația dintre Smiley și Gina Pisol a fost Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu blondina. Chef Scărlătescu a dezvăluit că Gina Pistol este îndrăgostită, că acum e fericită dar că lui îi e teamă că aceasta va suferi. Tot Cătălin Scărlătescu a mărturisit că se apropie o nuntă, el intuind că ”Ginuța noastră va fi cerută în curând”.

Se pare totuși că relația dintre Gina Pistol și Smiley nu duce spre o nuntă. Sau cel puțin așa crede frumoasa blondă, astăzi vedetă tv, dar devenită celebră ca ”iepuraș Playboy”. Recent, Gina Pistol, a declarat într-o emisiune tv că nu crede că va fi mireasă, cel puțin nu curând și având în vedere că are deja 37 de ani, se vede mai repede mamă.

”Mă văd mai degrabă mamă decât mireasă. Norocul meu că am fost (n.r. mireasă) de atâtea ori în ședințe foto și știu cum arăt”, a spus Gina Pistol cu un zâmbet amar, potrivit wowbiz.ro. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE