FRESH-REFRESH. Pulbere de iarbă de grâu

Friday, 16 May 2014, 09:04, Sursă: REALITATEA.NET

Pulberea de iarbă de grâu e cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii pentru că are un conţinut mare de vitamine naturale, minerale şi enzime de care organismul are nevoie. Are conţinut ridicat de calciu, magneziu şi este o sursă perfectă de proteine deoarece conţine, în proporţiile optime, 17 tipuri de aminoacizi, adică toţi aminoacizii esenţiali.

Adaugă părerea ta

Pulberea din grâu verde conţine substanţe cu un potenţial incredibil de vindecare pentru organism. Catalogat drept un aliment “complet” de experţii în nutriţie, grâul verde a devenit parte a dietei multor persoane dornice să trăiască o viaţă lungă şi sănătoasă.

În prima fază, pulberea ajută la digestie şi la funcţionarea organelor interne deoarece are efect puternic alcalin. Conţinutul său bogat în clorofilă ajută la o mai bună oxigenare a sângelui, îmbogăţind astfel alimentarea celulelor cu oxigen şi având un important rol antiinflamator.

Bun detoxifiant, pulberea din grâu ajută la completarea carenţelor din alimentaţie, ridicând nivelul energetic al organismului. Efectul său de vitalizare se datorează exclusiv conţinutului bogat în vitamine şi minerale, pulberea din grâu fiind cea mai complexă substanţă nutritivă din lumea plantelor. Efectele benefice importante ale pulberii de grâu verde s-au constatat şi în cadrul curelor de depurare şi dezintoxicare, în demersurile anti-aging, adică împotriva îmbătrânirii şi de reducere a greutăţii corporale din supraponderalitate şi obezitate.

De asemenea e indicată pentru susţinerea nutriţională a sportivilor de performanţă şi profilaxia cancerelor, dar şi în cazul unor afecţiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţiunile hepatice sau metabolice. Pulberea din grâu verde este indicată şi în cure de detoxifiere, stimulare a imunităţii sau pentru reglarea proceselor digestive.