Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Diete de vedete

Monday, 30 June 2014, 16:57 Sursă: REALITATEA.NET

De la un regim alimentar echilibrat, pana la diete drastice sau diete care exclud anumite clase de alimente, vedetele sunt abonate la cura de slabire. Uite cateva diete de vedete.

1. Kim Kardashian – Dieta Atkins Kim Kardashian s-a ingrasat 30 de kilograme in timpul sarcinii, dar in cateva luni dupa nastere le-a dat jos. Secretul ei? Regimul Atkins. Acesta consta in eliminarea glucidelor din alimentatie, dar nu pune interdictii in privinta consumului de alimente grase. Atentie la colesterol!

2. Victoria Beckham – Regimul Five Hands (Cinci maini) Victoria Beckham este extrem de slaba, dar tot mai tine, din cand in cand, regim. Recent, vedeta britanica a tinut regimul five hands. Acesta consta in a manca 5 maini de alimente pe zi, adica nu mare lucru. Trebuie sa stii si ca Victoria Beckham are o alimentatie preponderent vegetariana si nu consuma niciun fel de lactate.

3. Madonna – Regimul macrobiotic Regimul macrobiotic are la baza filozofia chineza Yin si Yang. Alimentele sunt clasate in functie de culoare, textura, miros sau in functie de anotimp. Secretul consta in echimibrul intre alimentele Yin (legume crude, zaharuri rafinate, lactate) si cele Yang (carne, cereale, cafea). Idealul este consumul de cereale sau de seminte germinate si de fructe si legume gatite.

Articol integral la: http://www.curademiere.ro/diete-de-vedete/


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE