Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DEZVĂLUIRE-ȘOC de la un martor-cheie: „Mădălina Manole a fost blestemată de mama ei”

Wednesday, 17 August 2016, 19:36 Sursă: REALITATEA.NET

Documentul publicat în exclusivitate de ziarulring.ro a stârnit un adevărat scandal între tatăl vedetei, Ion Manole și parapsihologul Lucian Iordănescu, cel care deține unul dintre cele mai mari secrete ale „Fetei cu părul de foc”.

Acuzat de Ion Manole că i-ar fi indus Mădălinei ideea că va muri de tânără, Lucian Iordănescu se apără și susține că Mădălina trăia de fapt cu groaza blestemului matern.

În fața filei din agenda Mădălinei, Ion Manole este convins că vinovatul este parapsihologul Lucian Iordănescu:

„Ori a fost la vreo vrăjitoare, ori la dom' profesor Iordănescu... I-am făcut plângere la procuratură și pe urmă m-a chemat și am retras-o, că mi-a fost milă de el. Iuda (Ciprian Antochi, fan al artistei - n.r.) știe mai bine ce se întâmpla, că el se ducea peste tot cu ea. Există o filmare când el spune că a fost cu Șerban Georgescu la vrăjitoare, să-i facă Mădălinei să se întoarcă la el. Tot Iuda i-a făcut legătura Mădălinei cu profesorul Iordănescu.

Ne-a spus odată Mădălina că a fost la un om mare, un profesor universitar care a scris manuale, fără să-i spună numele. Și că ăsta i-a spus despre toți... că „taică-tu e bolnav, că maică-ta e puternică și că vei muri de tânără”. De atunci trebuia să-mi dau seama, să o descos și să pun mâna pe șarlatan. Nu ai voie să bagi în cap unui copil așa ceva! Vă dați seama că pe ea a marcat-o asta. E clar că a existat cineva care îi dădea cu ghiocul sau în cărțile de tarot și îi spunea așa ceva.

Tot de la Iuda știu că atunci când Mădălina stătea nelegitim cu Șerban Georgescu, când se cuplaseră și locuiau lângă Piața Galați, mama lui Șerban Georgescu nu o agrea pe Mădălina pe motiv că era fată de muncitori, iar fi-su era băiat de intelectuali... Intelectualii lui pește, care n-au fost în stare să-și ia un apartament și au stat ca miloaga cu mâna întinsă la stat! Unde stăteau era o vilă naționalizată. Camera unde stătea Mădălina era cum intrai în dreapta, apoi mergeai în bucătărie, treceai prin living și baba stătea în altă cameră. Dar nu dădea ochii cu Mădălina și nu o primea să o vadă. Când venea acasă, Mădălina o auzea pe mama lui Georgescu în cameră cum se confesa la cafea cu amantele lui Șerban.

Mai multe pe ziarulring.ro. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE