Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DESCOPERIRE GROAZNICĂ într-un laptop confiscat. Lumea, ATACATĂ cu o EPIDEMIE de CIUMĂ BUBONICĂ

Saturday, 30 August 2014, 18:36 Sursă: REALITATEA TV

Laptopul a aparţinut unui specialist în chimie şi fizică de origine tunisiană al grupului terorist Statul Islamic în Irak şi Levant. El conţine numeroase planuri privind comiterea de atentate, inclusiv cu arme chimice şi biologice. Un document de 19 pagini găsit în calculator prezintă instrucţiuni pentru fabricarea unei bombe cu virusul ciumei bubonice.

Islamiştii ar folosi arme chimice deoarece sunt mai ieftine decât armamentul convenţional. Ei se pregătesc să răspândească în întreaga lume epidemii pe calea aerului, a apei sau prin alimentaţie.

Peste 35.000 de documente ar fi fost găsite în laptop, spun jurnaliştii de la Foreign Policy. Printre acestea şi instrucţiuni despre cum să furi o maşină, cum să fabrici o bombă sau un virus, cum să călătoreşti dintr-o tabără jihadistă în alta fără să fii găsit sau cum să faci paşapoarte false.

Laptopul a fost confiscat în urmă cu câteva luni în cursul unei operaţiuni care a vizat o bază a insurgenţilor sunniţi din provincia siriană Idlib, situată în apropierea frontierei cu Turcia. Nu se ştie dacă posesorul lui se mai află în viaţă şi nici dacă vreunul dintre aceste planuri a reuşit să fie pus în practică.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE