Cutremur în lumea modei. Victoria's Secret își anulează celebrul show

Friday, 22 November 2019, 13:52 Sursă: Realitatea.net

Victoria's Secret își anulează show-ul anual de la New York, pe fondul unor scandaluri succesive legate de sexismul pe care l-ar promova casa de modă sau de faptul că nu acceptă modele supraponderale. 

Adaugă părerea ta

Ediţia de anul acesta a show-ului casei de modă Victoria's Secret a fost anulată din cauza audienţelor mici şi a criticilor potrivit cărora promovează sexismul şi lipsa de diversitate.

Reprezentanţii companiei L Brands, care deţine casa de modă, spun că este important să îşi dezvolte strategia de marketing.

Show-ul anual Victoria's Secret a fost lansat în 1995, dar audiențele au mers tto mai prost în ultimii ani. Ultimul raportul financiar al companiei, pentru cel de-al treilea trimestru al anului, a anunțat pierderi de 252 de milioane de dolari.

La show-ul anual participau de obicei cele mai celebre supermodele, care purtau ţinute sexy elaborate. Au defilat pe scană Tyra Banks, Heidi Klum sau Miranda Kerr.

Casa Victoria's Secret a fost ţinta criticilor după ce unul dintre şefii companiei, Ed Razek, a declarat într-un interviu pentru publicaţia Vogue că brandul nu va angaja pentru tradiţionala defilare anuală modele supraponderale.