Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să-i furi iubitul rivalei tale, fără ca ea să-şi dea seama

Monday, 17 February 2014, 23:09 Sursă: REALITATEA.NET

In mod bizar, psihologii sustin ca aceste rivalitati pot fi rezolvate intr-un mod mai putin acceptat, respectiv “folosirea” iubitului uneia dintre femei, de catre cealalta, in secret.

Rezultatul acestui lucru este unul la fel de bizar: se pare ca femeia care reuseste sa-i fure iubitul rivalei sale si sa faca sex cu el pe ascuns, va simti compatimire pentru rivala sa iar lupta dintre ele va deveni aproape inexistenta.

Cu alte cuvinte, cea care reuseste sa-l bage in patul ei pe iubitul rivalei sale, va dobandi un sentiment de mila fata de aceasta din urma si este posibil chiar, in mod paradoxal, sa-i devina cea mai buna prietena.

Asadar, in cazul in care va gasiti intr-o astfel de situatie, iata cateva ponturi pentru a fura iubitul rivalei, fara ca ea sa-si dea seama:

1. Uita-te insistent la el in momentele in care va intalniti cu prieteni comuni. Este foarte usor pentru o femeie sa transmita mesajele care denota ca doreste cel putin sexual un barbat.

2. Zambeste-i pe ascuns si fa-l sa inteleaga din priviri ca o detesti pe cea de langa el.

3. Cand ai ocazia, lasa-l sa iti faca avansuri. Nu intra in defensiva si lasa-te sedusa, chiar daca nu se descurca foarte bine.

Vezi mai multe pe lyla.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE