Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum profită de tine, în funcție de zodie. Mincinoșii horoscopului

Thursday, 14 January 2021, 11:27 Sursă: realitatea.net

Poate că țin la tine sau sunt dependenți, într-un fel sau altul, de persoana ta. Cert este că unii bărbați profită de tine și obțin diferite foloase de pe urma ta, sub acoperirea declarațiilor de dragoste. Pentru a te proteja de profitori, este bine să știi cum procedează aceștia în funcție de zodie.

Berbec 

Ca să ajungă la inima ta, Berbecul îți lasă senzația că este cel mai dezinteresat și idealist om din lume. După ce i-ai căzut în plasă, are grijă să obțină tot ce vrea de la tine, amintindu-ți permanent de promisiunile pe care i le-ai făcut, reproșându-ți eșecurile și neîmplinirile sale, astfel încât să-i juri că îl vei susține mereu.

Taur

Manipularea emoțională este un atu puternic al Taurului, care îți citește sentimentele, apoi se folosește de slăbiciunile tale, pentru a te convinge să faci diverse lucruri în beneficiul său. Pentru că Taurii sunt adesea destul de materialiști, iubesc banii și confortul, trebuie să fii foarte atentă când începi o relație cu un bărbat din această zodie. Citește continuarea.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE