Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum poți să-ți alegi finalul de la Game of Thrones mulțumită tehnologiei

Monday, 20 May 2019, 21:11 Sursă: REALITATEA.NET

Sezonul 8 din Game of Thrones a fost cel mai așteptat. În sfârșit, ultimul sezon a apărut pe ecrane după mai bine de un an și jumătate de la cel anterior. Totodată, ultimul episod din această serie s-a încheiat cu un deznodământ care pe mulți i-a nemulțumit.

Dacă am fi să ne luăm după timpul și efortul depus în producerea sezonului opt, am putea crede că acesta ar fi cel mai reușit de până acum. Ei bine, majoritatea internetului pare să creadă exact contrariul.

Imediat ce-au văzut finalul, fanii serialului s-au declarat în repetate rânduri deranjați de turnura evenimentelor în sezonul final din Game of Thrones. De asemenea, și finalul nesatisfăcător i-a nemulțumit pe cei mai mulți. Dar, din fericire, tehnologia te ajută să schimbi asta.

Dacă folosești acest chat digital, după ce alegi cum ai fi vrut ca personajele să procedeze, bot-ul îți oferă un posibil final pentru serial. Partea bună e că, dacă nu ești mulțumit, o poți lua de la capăt.

Spre deosebire de finalul real al Game of Thrones, unde finalul ales în realitate de scenariști va rămâne valabil. Totuși, indiferent dacă alegerile tale fac ca Daenerys, Jon sau oricare alt personaj să ajungă pe tron, finalul oficial va rămâne (din păcate?) același.

Și acum că Game of Thrones s-a terminat, probabil că aștepți cu sufletul la gură următorul show de mare succes. Deocamdată, HBO n-a comunicat nimic major care să înlocuiască seria.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE