Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum îl faci să te iubească, în funcție de zodie. Gestul care îl topește

Thursday, 30 April 2020, 18:18 Sursă: Realitatea.net

Nu te teme, venim în ajutorul tău cu sfaturi de iubire personalizate, care te vor transforma rapid în singura protagonistă a inimii sale. Fă-l să te iubească în funcție de zodie!

Berbec

Un lucru e clar: Berbecilor nu le place sub nicio formă să li te oferi pe tavă. Dacă au impresia că le ești devotată în întregime, pasiunea lor va scădea simțitor. Dimpotrivă, dacă pari misterioasă și intangibilă, ascuțindu-le instinctele de vânător, îi înfrunți cu replici usturătoare, în timp ce îi înfierbânți cu priviri provocatoare, vor fi ai tăi.

Taur

Ca să cucerești un Taur, trebuie să joci o carte cu totul diferită față de cea pe care mizezi în cazul Berbecului. Bonomi, Taurii adoră luxul și frumusețea, așa că nu va strica să arăți mereu ca scoasă din cutie. Îngrijește-te mai ales de acele detalii care le scapă multor femei: piele catifelată a mâinilor, pedichiură impecabilă, păr care răspândește un parfum îmbietor. Un fel de mâncare delicios, gătit chiar de mâinile tale suave, îi va cuceri inima. Citește continuarea


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE