Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum îl faci să fie al tău, în funcție de zodie. Trucuri să-l ții lângă tine

Tuesday, 13 October 2020, 10:10 Sursă: Realitatea.net

Este însă la fel de adevărat că și contrariile se atrag, așa că nu trebuie să te surprindă că vei vedea cupluri foarte reușite în care o zodie de apă face pereche perfectă cu o zodie de foc. Dar, pe lângă pasiune și compatibilitate, poți folosi și mici trucuri pentru a te asigura că persoana pe care o placi va rămâne lângă tine pe termen lung.

Berbec

Berbecul este pasional și impulsiv, de aceea are nevoie de o parteneră care să-i ofere o dragoste intensă, dar, în același timp, care să știe să-l tempereze. O femeie care iubește cu patimă, dar care știe cum să-și controleze emoțiile și are răbdare cu el îl poate cuceri definitiv pe Berbec. La începutul relației, Berbecului îi plac micile jocuri erotice și adoră să te cucerească. De aceea, nu trebuie să-i cedezi prea ușor, dar nici să faci pe inabordabila.

Taur

Bărbatul Taur este un amant tandru și dornic să-și satisfacă partenera, de aceea nu uita să-i lauzi performanțele erotice. Dar, pe cât este de viril, pe atât de mult își dorește stabilitatea, iar familia este foarte importantă pentru el. Atunci când vrei să ții lângă tine un Taur, nu trebuie să te arăți prea cochetă, să flirtezi prea mult cu alții și să încerci să-l faci gelos. Arată-i mereu că el este unicul și ai mari șanse să-l păstrezi lângă tine. Citește continuarea


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE