Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cu ce zodie vei avea o relație, în luna mai. Răsturnări de destin

Monday, 27 April 2020, 22:33 Sursă: Realitatea.net

Dacă ești, însă, în căutarea iubirii, astrele îți pregătesc surprize. Venus retrograd îți va scoate în cale o persoană cu totul diferită de așteptările tale, dar care te va fascina. Compatibilitățile banale nu vor mai funcționa în luna mai, când atâtea planete sunt retrograde: Venus, Jupiter, Saturn și Neptun. Mercur, aflat în largul său în Gemeni, te va face să comunici ușor cu oricine, chiar dacă sunteți total diferiți, în vreme ce impulsivul Marte se va pierde în mrejele amăgitoare ale Peștilor. 

Berbec

Ești activă și pasională, de aceea te potrivești cu alte zodii de foc, ca și tine. Leul este partenerul tău ideal, dar în mai este posibil să începi o relație cu un nativ mult mai rațional și pragmatic, cum este Capricornul. Exploreaă posibilitățile unui fel mai temperat și mai realist de iubire. 

Taurul

Te simți atrasă de zodiile de pământ, cu emoții stabile și mental puternic. Faci o pereche perfectă cu Fecioara și, dacă vei întâlni în mai un nativ din această zodie, relația voastră va prinde aripi. Totuși, Venus retrograd ți-ar putea scoate în cale un misterios Scorpion, care te va seduce cu o singură privire și te va atrage într-o aventură mistuitoare. Citește continuarea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE