Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai mincinoase femei, în funcție de zodie. Nu faci casă bună cu ele

Thursday, 25 June 2020, 14:27 Sursă: Realitatea.net

În funcție de zodie, putem fi mai predispuși către minciună. Unele semne mint în mod natural, pentru că face parte din natura lor duplicitară și înșelătoare, altele mint doar când sunt nevoite. Iată cum minte fiecare zodie și care sunt cele mai mincinoase femei din zodiac.

Berbec

Femeia Berbec minte destul de rar, în general ca să nu dezamăgească pe cineva sau când se simte supraîncărcată și vrea să evite o întâlnire ori o sarcină neplăcută. Poate ascunde motivațiile pentru care face un anumit lucru sau poate pretinde că știe un lucru, doar ca să nu pară mai prejos decât alte persoane. De asemenea, chiar dacă îi este foarte greu să se descurce singură într-o anumită activitate, femeia Berbec poate minți că nu are nevoie de ajutor, ca să nu pară incapabilă.

Taur

Femeia Taur se poate minți chiar pe sine însăși, spunând că nimic n-o atinge, deși este extrem de emoționată în anumite situații. De asemenea, minte ca să-și ascundă gelozia sau, când nu are chef de ceva, ca să-și mascheze lenea. Încearcă să acopere faptul că a cheltuit mulți bani sau că s-a dedat luxului și plăcerilor, pentru că vrea ca ceilalți să-și păstreze o imagine bună despre ea. Citește continuarea


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE