Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce nume bizare le-au pus vedetele copiilor. Cel ales de Alicia Silverstone te face să râzi

Friday, 08 May 2020, 17:54 Sursă: Realitatea.net

Cu toate acestea, alții sunt fericiți că doar urmează tradiția familiei și își numesc copiii după părinți sau bunici. Celebritățile, pe de altă parte, se apleacă către abordarea avangardistă când vine vorba de numirea copiilor lor, motiv pentru care multe dintre ele au decis să rupă stereotipurile tipice.

Acesta este motivul pentru care am dori să vă prezentăm câțiva copii cu nume unice, împreună cu motivele părinților lor celebri de a-i numi într-un mod atât de extravagant, dar mereu semnificativ.

Tu Morrow

Actorul american Rob Morrow cunoscut pentru rolul său din Numb3rs și Debbon Ayer și-au numit fiica Tu. Un cuvânt familiar ți-ar putea veni în minte atunci când combini prenumele și numele: Tu Morrow de la tomorrow (în engleză înseamnă mâine). Rob Morrow a declarat într-un interviu că alegerea unui nume original a fost o tradiție de familie. Debon Ayer se pronunță ca „debonair” și înseamnă degajat. A făcut chiar o glumă despre numirea unui viitor fiu Bone, rezultând Bone Marrow (Măduva osoasă).

Citește continuarea pe tabu.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-10 23:33:20
Precup Romulus

Majoritatea femeilor divorțează din două cauze.Infidelitate sau că sunt instabile psihic.

Alte articole din: LIFESTYLE