Ce nu au găsit doi CHIRIAŞI timp de un an, în locuinţa închiriată: "Mirosea îngrozitor"

Thursday, 03 April 2014, 22:42 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Samuel McAlpine dispăruse de un an atunci când fosta sa soţie a venit să cureţe casa din Alaska pe care cei doi o împărţiseră. Femeia, care vroia să închirieze locuinţa unor alţi chiriaşi, a descoperit că un miros îngrozitor venea din zona de sub scările casei, folosită ca spaţiu de depozitare. Acolo ea şi-a descoperit fostul soţ, scrie Anchorage Daily News, mort.

Bărbatul fusese dat dispărut de mama sa, care spusese Poliţiei că fiul său nu se întorsese de la o întâlnire cu o femeie. Trei zile mai târziu, casa era închiriată. Se crede că bărbatul a murit chiar după ce s-a întors de la întâlnire.

Mirosul se pare că nu îi deranjase deloc pe cei doi chiriaşi, care lucrează amândoi în armată şi, se crede, au petrecut destul de puţin timp în locuinţă. "Nu ştiu cât de des erau acasă şi nici dacă s-au aflat într-o zonă de conflict. Oricum, mirosul a devenit puternic rapid", spune reprezentantul Poliţiei.

Bărbatul ar fi murit din cauze naturale, fără să se cunoască dacă alcoolul sau drogurile au jucat un rol în decesul său. Poliţia exclude varianta unei crime.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri