Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce fel de bărbaţi preferă femeile din ziua de astăzi

Tuesday, 28 October 2014, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

Cu ajutorul unui simulator, aceştia au creat cinci tipare de bărbaţi şi femei care aparţin de rase şi/sau etnii diferite. Apoi, le-au accentuat ambelor sexe atât caracteristicile masculine, cât şi cele feminine, după care au întrebat 962 de persoane din diferite medii şi ţări care sunt chipurile care li se par cele mai atractive.

Conform spuselor lui Isabel Scott, unul dintre psihologii care au condus acest studiu, preferinţele femeilor din mediul urban au confirmat în mare parte teoria conform căreia bărbaţii cu un aspect masculin sunt mai atractivi. În schimb, în mediul rural (în special în cel din Africa de Sud), femeile tind să prefere bărbaţi cu trăsături uşor feminine, ceea ce este cu atât mai surprinzător cu cât satul se apropie mai mult de aşezările umane din vremurile în care masculinitatea era principalul atu al unui bărbat.

Aşadar, tot ce trebuie să facem este să luăm în calcul posibilitatea ca, indiferent de cât de masculin ar fi aspectul nostru, o femeie din trei, cinci sau zece să nu fie pur şi simplu interesată.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE