Cât de mult te minte în funcţie de culoarea ochilor

Sunday, 02 February 2014, 11:28 Sursă: REALITATEA.NET

«Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi» spune un vechi proverb romanesc ale carui radacini par sa aiba un puternic sambure de adevar.

Adaugă părerea ta

De-a lungul timpului, oamenii au incercat sa identifice care sunt persoanele cele mai predispuse sa minta des, in functie de mai multe caracteristici ale acestora.

Iar culoarea ochilor este una dintre trasaturile corpului care, potrivit credintelor si datinilor din popor, ar trada cu exactitate cat de mult minte o persoana.

Asa ca, in cele ce urmeaza, vom vedea cat de mult minte un om, in functie de culoarea ochilor.

Cele mai des intalnite culori de ochi sunt maro (ochii caprui), albastru si verde. Insa, mai exista o serie de alte culori, rare ce-i drept, intalnite rar la oameni, precum violet, auriu, gri si negru.

Ochii caprui
Oamenii care au ochii caprui sunt considerati a fi destul de sinceri. Ochii lor tradeaza simplitate si incapacitatea de a dori cu desavarsire sa ascunda adevarul. Oamenii cu ochii caprui se pare ca ar minti doar la nevoie mare si doar daca au cu adevarat un motiv concret pentru a face acest lucru.

Ochii gri

Desi aceasta culoare de ochi este destul de rar intalnita, este una dintre cele mai analizate in vechile cutume. Astfel, oamenii cu ochii gri sunt considerati a fi persoane pure care incearca sa stea cat pot de mult de departe de minciuna. Acesti oameni pot chiar sa ajunga in incurcaturi mari din cauza simplului fapt ca nu mint.

Ochii albastri

Oamenii cu ochii albastri sunt predispusi sa minta pentru a obtine ceea ce doresc. Oamenii cu ochii albastri mint nu pentru a face rau ci pentru a se descrie altfel decat sunt. In comparatie cu oamenii descrisi mai sus, oamenii cu ochi albastri sunt destul de mincinosi si ajung uneori chiar sa creada ce anume spun in legatura cu propria persoana, desi nu este adevarat.

Citeşte mai mult pe Lyla.ro