Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bucurie imensă pentru gimnastele puse la slăbit de Mihaela Rădulescu. Ce s-a întâmplat

Monday, 25 May 2015, 19:42 Sursă: REALITATEA.NET

În perioada 20-24 mai în Croaţia, la Porec, s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Dans „Dance Star” 2015, care a reunit peste 5000 de dansatori din întreaga lume care şi-au testat talentele la peste 15 categorii de dans.

Printre concurenţi s-au numărat şi Diamond Duo, grup format din Ştefania Oltean şi Crina Cătinean, două adolescente de 14 ani care au uimit juriul show-ului de televiziune „Românii au Talent” cu un mix de dans, gimnastică şi contorsionism. Cele două adolescente au participat la două secţiuni: lyrical şi acro dance, stil care îmbină dansul cu gimnastica, scrie adevarul.ro.

Ştefania Oltean a obţinut la categoria Lyrical, unde a participat solo, locul al III-lea, în timp ce la categoria acro dance cele două adolescente s-au clasat pe locul I.

Cele două adolescente au participat şi la competiţia televizată „Românii au Talent”, unde au reuşit să ajungă până în semifinale. Bistriţencele au ajuns în atenţia publicului, după ce membra juriului Mihaela Rădulescu i-a spus Crinei Cătinean că ar trebui să mai slăbească câteva kilograme.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine”, i-a spus Mihaela Rădulescu Crinei la prima etapă. Replica Mihaelei Rădulescu a stârnit critici aprige din partea internauţilor, a psihologilor, a nutriţioniştilor şi chiar şi a colegilor din mass-media.


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE