Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BRAVO, AI STIL! - GALA. Reacția lui Maurice este incredibilă

Saturday, 15 June 2019, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

BRAVO, AI STIL! - GALA. Finala competiției se apropie cu pași repezi, iar cele 5 concurente rămase în competiția stilului sunt pregătite pentru bătălia cea mare și luptă cu îndârjire să demonstreze că sunt cele mai bune și că fiecare dintre ele merită titlul suprem. Concurentele depun eforturi uriașe pentru a le dovedi juraților și telespectatorilor că merită marele premiu pus în joc, iar jurații “taie în carne vie” atunci când tinerele dau greș.

BRAVO, AI STIL! - GALA. Gala din această seară, cu tematica “Anii ’20 vs. Rock’n Roll” o pune în dificultate pe concurenta Nadina care, deși consideră că este “în temă”, atât cu ținuta cât și cu momentul artistic, are parte de reacții vehemente din partea juriului competiției.

“Tu nu știi să asortezi o sandaleta cu o poșetă. Eu am spus în cinci sezoane, că tema asta (anii ’20 – n.r.) a mai fost, că ceea ce nu mi-aș dori să văd este ceea ce ai făcut tu azi. Pene, bolero din pene, șal din pene, franjuri… și o mărgică. N-ai făcut nimic. Nu ai nicio legătură cu moda!”este de părere juratul Maurice Munteanu.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE