Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbat împuşcat MORTAL în sala de cinema şi iubita lui grav rănită. Ce GEST l-a IRITAT pe atacator

Tuesday, 14 January 2014, 10:57 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit raportului poliţiei, victimele, un bărbat şi o femeie, aşteptau începerea filmului, în sala de proiecţie a cinematografului Cobb CineBistro, din Wesley Chapel, în apropiere de oraşul Tampa, când un alt cuplu din spatele lor le-a spus să nu mai scrie SMS-uri şi să închidă telefonul mobil, informează contactmusic.com.

În urma unui schimb mai dur de replici, bărbatul nemulţumit a scos un pistol şi i-a împuşcat pe cel care scria mesaje şi pe partenera acestuia.

"Am auzit cum ridicau tonul, părea să fie o ceartă, cineva a aruncat cu popcorn, pe urmă (...) bărbatul a fost împuşcat. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut pe două scaune, peste fiul meu şi peste mine. Am întrebat dacă era bine, apoi sângele a început să ţâşnească, iar bărbatul s-a prăbuşit", a declarat un martor ocular.

Un alt spectator s-a luptat cu atacatorul şi i-a smuls arma din mână, reţinându-l până la sosirea poliţiei, care a constatat decesul bărbatului împuşcat. Partenera acestuia este în spital şi se va recupera în totalitate.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE