Andra donează 205.000 de euro

Friday, 13 December 2019, 10:19 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET
Andra a făcut o donație uriașă și a postat pe paginile de socializare un mesaj emoționant.

Andra a reușit, împreună cu invitații ei, să strângă o sumă uriașă de bani pentru o una dintre cele mai cunoscute fundații din România.

Îndrăgita artistă a susținut un concert de colinde, în urmă cu câteva zile, la Opera Română din București și a reușit să obțină o donație de 205.000 de euro, proveniți din bilete și donațiile spectatorilor. 

„Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro! Eu și invitatii mei am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro. Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest gest incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire", a scris Andra pe pagina sa deInstagram.

Printre invitații speciali și artiștii cu care a cântat pe scenă s-au numărat Narcisa Suciu, Bodo de la Proconsul, Liviu Teodorescu, Mircea Radu, Paula Herlo iar cea mai emoționantă surpriză a fost fiica ei, Eva.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri