Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A găsit 20 de dolari pe stradă, apoi viaţa i s-a schimbat complet. "Nu sunt sigur că e real"

Tuesday, 01 September 2015, 21:53 Sursă: REALITATEA.NET

Un barman din San Francisco s-a dovedit a fi o persoană extrem de norocoasă. Care este motivul? Hubert Tang a câştigat la loterie un milion de dolari, după ce şi-a cumpărat un bilet pe care l-a plătit cu nişte bani găsiţi pe jos.

Săptămâna trecută, Hubert a găsit 20 de dolari pe o stradă din apropierea Aeroportului Internaţional din San Francisco. A folosit banii pentru a cumpăra două bilete de 10 dolari la loto. Unul dintre tichete l-a transformat în milionar, scrie Daily Mail.

„Am răzuit biletul chiar în faţa magazinului de unde îl cumpărasem”, a povestit el. „I-am spus prietenului cu care eram că nu sunt sigur că e real, dar cred că tocmai am câştigat un milion de dolari”, şi-a amintit el.

Deşi de acum nu mai duce grija banilor, Hubert nu a renunţat totuşi la slujba lui. Dimpotrivă, tânărul a precizat că nu a lipsit nici măcar o zi de la serviciu.

În schimb, americanul are de gând să facă un gest simbolic: va lăsa şi el pe stradă 20 de dolari, în speranţa că banii vor schimba viaţa cuiva, aşa cum i s-a întâmplat lui.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE