Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A apărut primul atelier de creație de rochii de ocazie, made to measure, cu livrare imediată

Monday, 27 October 2014, 11:11 Sursă: REALITATEA.NET

Noutatea adusa de Carmencita.ro este livrarea imediata, in maximum 48 de ore, oriunde in tara, dar si segmentarea pe o singura categorie din fashion, si anume rochiile. „Am ales sa comercializam doar rochii pentru ca nu exista un magazin online specializat doar pe acest articol care sa aiba stoc si sa poata livra in 48h orice produs afisat. Un alt argument al dezvoltarii business-ului pe aceasta nisa este ca rochiile reprezinta cel mai vandut articol dintr-un magazin online.”( Carmen Dascalu, fondator Carmencita.ro)

Brandul a fost lansat in 2011 si a inceput cu produse de import pe care le-a distribuit pe site-urile marilor retaileri de fashion din .ro, iar in 2014 a fost rebranduit tinand cont de nevoile clientelor din Romania si de dorinta acestora de a gasi si purta rochii speciale, de calitate, made to measure, croite din materiale atent selectionate si cu atentie pentru finisaje, dar si cu livrare imediata.  Productia in atelierul propriu a insemnat, pentru Carmencita.ro, pe langa satisfacerea unei nise din piata, si crearea a numeroase avantaje competitive pentru brand, astfel incat in momentul de fata Carmencita.ro a devenit primul atelier de creatie de rochii de ocazie, made to measure, cu livrare imediata, din Romania.

Pentru 2015, Carmencita.ro estimeaza o cifra de afaceri de jumatate de milion de euro si sporirea atentiei pentru cerintele pietei si a clientelor sale. Astfel, deschiderea de a schimba modele la cerere, de a realiza noi modele si colectii in functie de preferintele clientelor, folosirea nuantelor si a materialelor cautate se afla in strategia de business pentru 2015.

„Pentru anul viitor planurile sunt mari, iar obiectivele asemenea. Avand in vedere ca online-ul este o unealta ce ne permite o extindere rapida, in 2015 creatiile Carmencita.ro vor putea fi purtate si in Marea Britanie. Extinderea pe o noua piata – apropo, o piata de 10 ori mai mare decat in Romania - este o directie importanta pentru anul urmator, lucram intens la aceasta lansare si este primul pas dintr-o lunga calatorie in care vom porni pentru lansarea Carmencita.ro in cat mai multe tari.” Carmen Dascalu, fondator Carmencita.ro.

 

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE