7 reguli învechite de dating pe care ar trebui să le încalci

Tuesday, 14 January 2014, 12:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

1. Nu fă sex la prima întâlnire, însă fii pregătită să ajungi între așternuturi la a treia

Regulile legate de momentul prielnic de a face sex te pot dezorienta. Uneori, mai ales dacă nu ești interesată de o relație pe termen lung, te simți bine când lucrurile se desfășoară mai repede, însă este o aberație să faci sex după un anumit număr de întâlniri doar pentru că așa spune regula.

O regulă mai bună: Lasă legătura dintre voi să se dezvolte de la sine, astfel încât relațiile sexuale să se producă în mod natural, fie că durează o săptămână, o lună sau mai mult. Bazează-te pe instincte și emoții, nu pe reguli, pentru a stabili momentul prielnic în care să începi să faci sex cu cineva.

2. O femeie nu trebuie să invite un bărbat în oraș

E o regulă învechită care se bazează pe un stereotip de gen care spune că un bărbat s-ar simți emasculat dacă o femeie l-ar aborda și l-ar invita la o întâlnire.

O regulă mai bună: Dacă se întâmplă să ai o discuție interesantă cu un bărbat pe care l-ai cunoscut la o petrecere, nu există niciun motiv pentru care n-ar trebui să-i spui că ți-ar plăcea să continuați conversația la o cafea. Pentru a-ți aduna suficient curaj, amintește-ți două lucruri. În primul rând, un bărbat care ar putea fi speriat de “îndrăzneala” ta nu-ți merită atenția oricum. În al doilea rând, bărbații se tem la fel de mult de respingere ca femeile. Dacă este interesat de tine, se va simți ușurat că povara de a face o invitație în oraș nu e pe umerii lui de data aceasta.

3. Nu vorbi despre fostul tău iubit sau soț în timpul unei întâlniri

Există un sâmbure de adevăr în această regulă: nu vrei să-ți vorbești de rău fostul pe parcursul întregii întâlniri, pentru că vei lăsa impresia de femeie înveninată. Ideea că nu trebuie să faci nicio referire la trecutul tău este însă învechită.

O regulă mai bună: Gândește-te că a vorbi despre o relație încheiată poate fi un mod de a dezvălui ceea ce-ți dorești de la o relație nouă. Păstrează anumite observații – precum cea că preferi un bărbat care își iubește familia (fostul n-o făcea) – pentru momentele când îți dorești să duci relația la următorul nivel.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri