6 ponturi pentru o partidă incendiară de sex

Saturday, 07 June 2014, 09:42, Sursă: REALITATEA.NET

Stim cu totii! Filmele pentru adulti nu concorda cu realitatea. Pana una alta, putine femei au o elasticitate atat de mare pentru a se angaja in fel de fel de pozitii, iar barbatul care ne livreaza, sa zicem, pizza este departe de a fi un Apollo. Totusi, asta nu inseamna ca nu putem fura lectii din filmele pentru adulti, scrie lyla.ro.

Adaugă părerea ta

Nu te dezbraca de tot

Exista un motiv pentru care femeile care joaca in filme pentru adulti isi pastreaza pantofii cu toc in picioare. Le alungeste piciorul, iar daca au calapodul comod, pot chiar sa sustina miscari lascive stand in picioare. Dincolo de acest lucru, barbatii adora tocurile folosite pe post de “manere” (cu conditia sa fie, totusi, pantofii perfect curati). Insa nu trebuie sa fie neaparat vorba de pantofi. Si sutienul este la fel de excitant.

Masturbeaza-te in timpul sexului si in “pauze”

Masturbarea nu este o activitate pe care trebuie sa o tii doar pentru tine. Este teribil de excitanta pentru barbat atunci cand femeia isi autoinduce placere in timpul sexului, sau in “pauzele” dintre “numere”. Pe langa acestea, sansele de a atinge orgasmul cresc exponential daca ea se masturbeaza.

Jongleaza cu preludiul si sexul

Rutina dauneaza grav oricarei relatii, inclusiv uneia sexuale. Abate-te de la pasii prestabiliti in partidele de sex cu partenerul. Daca obisnuiti sa aveti mereu parte de preludiu, poate sariti din cand in cand peste el. Daca preludiul este rar intreprins, introduce-l in “rutina” sexuala. Oricum ar fi, nu uita ca varietatea este esentiala pentru mentinerea interesului viu. Citeste mai mult.