5 zodii care spun "te iubesc" deși nu simt. Horoscopul inimilor frânte

Monday, 27 January 2020, 09:39 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Atunci când vine vorba despre romantism și despre o evoluție a relației, cele mai importante două cuvinte sunt: „te iubesc”.

Să iubești, să fii iubit și să spui că iubești sunt cele mai importante lucruri în viață. Sentimentele trebuie să fie puternice, dar, mai ales, sincere. Din păcate, nu oricine spune aceste cuvinte din tot sufletul. Descoperă în articol care sunt semnele zodiacale cărora le lipsește sinceritatea!

Vărsător

Cine a întâlnit până acum un Vărsător a fost, cu siguranță, acaparat de el și de lumea lui plină de idealuri și de idei iraționale. Acesta este total rupt de realitate și îi place să trăiască în propriul univers. Așadar, confuzia este la ordinea zilei dacă alegi să îți petreci viața cu un nativ al zodiei Vărsător. O să auzi un „te iubesc” spus chiar mai devreme decât te-ai aștepta. De fapt, nici el nu o să fie conștient de această mărturisire. Intențiile lui sunt printre cele mai bune, dar nu își dă seama că, de fapt, va ajunge să îi frângă inima partenerei. Citește continuarea


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri