5 piese de mobilier care îți fac viața mai ușoară (P)

Thursday, 30 January 2020, 11:16 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Canapeaua

Primul obiect de mobilier pe care trebuie să-l alegi cu multă grijă este canapeaua. Poți opta pentru canapele extensibile, care îndeplinesc funcțiile unei canapele obișnuite, însă au și atribuțiile unui pat, astfel încât să te bucuri de tot confortul de care ai nevoie. Găsești oferte foarte bune la canapele, în funcție de modelul preferat, pentru a amenaja livingul așa cum îți dorești. Canapelele extensibile sunt practice și comode, în special pentru că există modele care vin însoțite de un spațiu generos de depozitare, unde poți așeza perne sau lenjerii de pat. În plus, canapeaua extensibilă poate fi folosită atât într-un dormitor mic, cât și într-un living, oferind funcționalitate spațiului. Este și soluția optimă de a îmbina utilul cu plăcutul într-un spațiu mic, pentru că te poți bucura de dormitor, living, spațiu de relaxare și loc de dormit pentru oaspeți. 

Poți alege dintr-o varietate de modele de canapele, de la modern până la tradițional, în funcție de designul încăperii. Fiindcă au diferite dimensiuni și stiluri, canapelele pot fi alese în funcție de spațiul disponibil, de nevoile tale sau de bugetul de care dispui.

Salteaua

La fel de importantă este și alegerea patului din dormitor, inclusiv a saltelei, care te poate ajuta să ai un somn liniștit și o poziție corectă a spatelui. Există numeroase tipuri și modele de saltele, salteaua ortopedică fiind unul dintre cele mai apreciate de pe piață. Salteaua ortopedică este recomandată persoanelor care se confruntă cu dureri de spate, deoarece oferă sprijin corpului și permite coloanei să aibă o poziție corectă în timpul somnului.

Dressingul

Dressingul reprezintă un alt obiect de mobilier pe care îl folosești zilnic, de aceea merită să investești timp în alegerea celui mai potrivit model. Un dressing spațios și bine compartimentat îți poate face viața mai ușoară, deoarece vei găsi rapid hainele de care ai nevoie. În plus, poți alege un dressing cu uși clasice sau uși glisante, care te ajută să economisești mai mult spațiu. Dressingul ar trebui să aibă rafturi, sertare și umerașe, astfel încât să poți depozita toate hainele de care ai nevoie, pentru a te pregăti rapid de fiecare dată când trebuie să ieși din casă.

Scaunul de birou

Știi deja cât de importantă este alegerea potrivită a scaunului de birou, chiar și atunci când lucrezi de acasă, unde ai ocazia să achiziționezi modelul ideal. Găsești numeroase modele de scaune de birou care nu îți provoacă dureri de spate, astfel încât să lucrezi confortabil. Ține cont de faptul că spătarul scaunului de birou trebuie să susțină zona lombară, brațele să fie reglabile, astfel încât să se potrivească perfect corpului tău, iar picioarele tale să stea pe podea.

Mobila de bucătărie

La fel de utilizată într-o locuință este și mobila de bucătărie, locul în care petreci destul de mult timp pentru a mânca, a găti sau a petrece timp alături de familie. Spre deosebire de restul mobilei din casă, mobila de bucătărie este folosită mult mai mult, fiind expusă umezelii, murdăriei și petelor de mâncare. Alege mobilă de bucătărie din materiale rezistente, de care să te bucuri cât mai mulți ani, fără înlocuiri sau recondiționări.

Aceste piese de mobilier îți fac viața mai ușoară și te ajută să te bucuri de confortul de care ai nevoie zi de zi, indiferent dacă vorbim despre o canapea extensibilă sau despre scaunul de birou pe care petreci ore întregi.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri