Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

5 mituri despre viaţa sexuală

Monday, 26 May 2014, 23:19 Sursă: REALITATEA.NET

1.    Mărimea penisului contează

Există o lege universală nescrisă care spune că mărimea penisului face ca actul sexual să fie unul bun. Greşit...spun specialiştii. Intensificarea plăcerii nu este dată de mărimea penisului, ci de modul în care bărbatul reuşeşte să stimuleze zona nervilor senzoriali de la nivelul vaginului, nervi ce joacă un rol important în amplificarea excitaţiei sexuale.  

2.    Bărbaţii se gândesc mai des la sex decât femeile

Se ştie că bărbaţii sunt cei care iniţiază mai des partidele de amor şi că se gândesc mai tot timpul la sex. În urma mai multor studii în domeniu, oamenii de ştiinţă americani au aflat că, într-adevăr, barbaţii se gândesc la sex de mai multe ori decât femeile. Deşi se vehicula că gândul lor zboară al actul sexual o dată la 7 secunde, rezultatele cercetării a arătat că bărbaţii se gândesc la sex în medie de 19 ori pe parcursul zilei.

3.    Orgasmul la femei este mai intens decât la bărbaţi

Fiecare femeie/bărbat se manifestă diferit în timpul orgasmul sexual, susţin specialiştii. De aceea, ideea că orgasmul femeilor este mai intens decât cel al bărbaţilor este doar un mit. Muşchii pelvieni nu se contractă la fel de mult la femei în timpul actului sexual. Din acelaşi motiv, gradul de excitare şi manifestarea diferă de la femeie la femeie.

Află continuarea pe clicksanatate.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE