Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

4 tipuri de bărbați de care să te ferești!

Wednesday, 09 April 2014, 21:35 Sursă: REALITATEA.NET

Pare perfect, dar dacă te uiți cu atenție, vei observa câteva mici semne care îți spun că ar fi cazul să stai departe. Până la urmă, mai bine singură decât în companie proastă, nu? Uite 4 tipuri de bărbați de care să te ferești!

Posesivul

Cum îl recunoști? E tipul acela de bărbat care se uită cam urât la chelnerul care ți-a zâmbit când ți-a luat comanda, care insistă să-ți schimbi medicul ginecolog (cam arătos, ce-i drept), pentru că a auzit el de femei abuzate la ceas de seară în cabinet, și care e sincer deranjat de faptul că verișorul tău din Argentina vine să stea la tine două săptămâni. Nu te vei prinde din prima că e cam posesiv, dar când îl vei întâlni "întâmplător" în oraș de două ori într-o săptămână, acesta este indiciul tău că trebuie să pui punct relației.

 Lipiciosul

E tipul acela, sexy și ușor boem, pe care-l găsești cu tot cu bagaje și câinele rămas din "partajul" cu iubita trecută, la tine în sufragerie, după fix a treia întâlnire. Când îți spune că te-a așteptat atât de mult, că nu mai vrea să piardă nicio secundă departe de tine, e atât de convingător, încât începi să te uiți după invitații de nuntă și rochii de mireasă. Nici când își dă demisia săptămâna următoare nu clipești, dar începe să te pună pe gânduri faptul că nu pare să aibă alt țel în viață decât să te aștepte pe tine acasă, proptit în fotoliul tău!? preferat. Din când în când, mai menționează vreun proiect ambițios, dar când vorbește despre scenariul pe care vrea să i-l trimită lui Steve McQueen, e timpul să-l trimiți și tu la plimbare.

 Citește articolul integral pe Unica.ro.

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE