Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

3 zodii care vor sfârși cu inima zdrobită în 2020. Trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău

Tuesday, 10 March 2020, 12:16 Sursă: Realitatea.net

Pentru 3 zodii se anunță nori negri la orizont în 2020, iar inima lor ar putea fi rănită dacă nu-și iau măsuri urgente de precauție. Nativii din aceste semne trebuie să-și întărească două calități incredibilie, care pot funcționa ca o magie vindecătoare în cazurile de suferință acută: reziliența și capacitatea de a accepta tot ce vine, ca parte din viață.

Gemeni

Cu Mercur, planeta care te guvernează,  retrograd de 3 ori anul acesta, între 17 februarie - 10 martie (în Pești și Vărsător); 18 iunie- 12 iulie (în Rac), 14 octombrie- 3 noiembrie (în Scorpion și Balanță) și cu Venus retrograd în Gemeni, între 13 mai- 25 iunie, viața ta amoroasă va fi un fiasco total.

Dacă ești într-o relație, vă veți despărți din cauza unor diferențe ireconciliabile de caracter. Dacă încerci să-ți găsești sufletul pereche, vei întâlni doar persoane lipsite de seriozitate, care nu vor o legătură pe termen lung.

Poate că un an ți se pare o perioadă cam lungă în care să nu ai o relație stabilă, dar acest lucru ți-l hărăzesc astrele cu un scop. Citește continuarea.

 

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE