Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

3 stiluri vestimentare preferate de femei (P)

Thursday, 05 March 2020, 16:43 Sursă: Realitatea.net

Stilul sport

Pentru zilele în care ai un program încărcat, vrei să te simți confortabil și să arăți bine în același timp, adoptă stilul sport. Lejeritatea ținutelor specifice stilului sport este asigurată de piesele vestimentare cu croi lejer, confecționate din materiale destinate purtării zilnice. Astfel, stilul sport a depășit limitele sălii de fitness și s-a transformat într-o alternativă foarte bună pentru ținutele de zi cu zi, la plimbări sau chiar la serviciu, dând naștere unor combinații foarte comode și în vogă.

Elementele vestimentare potrivite acestui stil sunt: treningurile, tricourile și maiourile largi, hanoracele, teniși și adidași, rochii și fuste din materiale cât mai convenționale și în linii simple. Mai mult decât atât, hainele destinate stilului sport sunt accesibile și ușor de găsit. Astfel, găsești în multe magazine fizice și online  treninguri, tricouri sau chiar rochii sport la preturi mici.

Stilul casual

Stilul casual este unul dintre cele mai cunoscute și adoptate stiluri vestimentare. Majoritatea femeilor au în garderobă cel puțin două piese vestimentare cu ajutorul cărora pot crea stilul casual. Ținutele casual sunt extrem de versatile și potrivite pentru diverse ocazii. Acestea pot fi purtate în contexte informale, la birou sau la întâlnirile de afaceri. Stilul casual îmbină elemente lejere din stilul sport, cât și elemente specific stilului elegant.

Elemente vestimentare potrivite stilului casual: jeansi închiși la culoare, sacouri supradimensionate, paltoane, încălțăminte cu toc gros și înalt, rochii și fuste lejere.

Stilul elegant

Pentru femeile care adoră eleganța și rafinamentul, stilul vestimentar potrivit este cel elegant. Atât pentru ocaziile speciale care impun respectarea unui anumit dress code, cât și atunci când vrei să atragi atenția printr-un stil propriu, indiferent de locația în care trebuie să mergi, poți adopta oricând stilul elegant.

Dacă vrei să mergi la birou îmbrăcată elegant, poți alege combinații de tip office, cu ținute alcătuite din cămăși albe și pantaloni cu croi drept. Pentru serile în care trebuie să mergi în oraș la un anumit eveniment, poți adopta fără grijă clasica rochie neagră.

De asemenea, poți transforma o ținută casual într-una elegantă foarte simplu.  Optează pentru sacourile clasice sau cele în culorii vii ori imprimeuri îndrăznețe, care vor oferi rafinament întregului tău outfit.

Fiecare femeie are propriul stil vestimentar care o definește și pe care îl adoră. Descoperă propriul stil vestimentar și ai grijă să te simți bine în hainele pe care le porți.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE