Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mercur retrograd din 19 decembrie. Două zodii vor fi afectate

Friday, 16 December 2016, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

ZODII DEZAVANTAJATE: Nu sunt avantajați nativii născuți în Gemeni și Fecioară, care vor resimți toată perioada de retrogradare mercuriană ca un continuu blocaj, în care nu vor reuși să se manifeste așa cum ar dori.

Cum afectează mercur retrograd?

Spuneți cuvinte pe care le regretați mai târziu, va certați fără motiv, nu înțelegeți ce vi se spune sau interpretați greșit afirmațiile altora. Spuneți ceva, dar lumea înțelege pe dos (sau dv. înțelegeți invers ce vi se spune). Apar probleme de comunicare sau percepție, vi se spune ceva și înțelegeți altceva. Nu reușiți să luați o decizie, va răzgândiți asupra deciziilor anterioare, acceptați niște condiții că peste câteva zile să reveniți asupra alegerii. Nu luați decizii importante în aceste zile.

Afacerile scad, clienții își schimbă părerea, vi se returnează produsele cumpărate. Nu sunteți mulțumit de ceea ce achiziționați, deci ar fi indicat să nu cumpărați nimic, să nu porniţi nici o tranzacție sau afacere sau să nu investiți sume mari în aceste zile. Banii scad, vin mai greu, mai puțini decât va așteptați. Pierdeți bani pe afaceri nerentabile. Vindeți în pierdere sau cumpărați lucruri peste prețul normal. Dacă vreți să faceți o afacere bună, așteptați să treacă această perioadă. Nu faceți tranzacții importante în aceste zile. Nu vindeți și nu cumpărați, puteți ieși în pierdere.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri